Spooky1611 doet sinds kort op Twitch alle livestreams!

Na 3 maanden geen livestreams en niet goed te kunnen uploaden door een foutje van Ziggo in hun internet kan ik na mijn grootste geforceerde stop eindelijk weer content maken! Geniet van heel veel dagelijkse content elke dag op Spooky1611 Youtube. Maar er is wat veranderd want vanaf nu kan je alle livestreams alleen zien via Twitch. Ga naar https://www.twitch.tv/spooky1611

Twitch heeft een aantal voordelen, De delay van de streams zijn een stuk kleiner, Subscribers krijgen leukere en meer voordelen en als je de channel volgt en notificaties aanzet krijg je veel sneller en beter een alert! Mis nooit meer een livestream, Ook kan je nu heel goed highlights clippen en in onze discord zetten voor compilaties en dergelijke. En ik heb een manier gevonden hoe ik snel highlights of hele streams op Youtube kan zetten en hoe ik de copyright parts er makkelijk af kan halen of zelfs uit de video kan filteren!

Ik hoop je snel te zien op Twitch.tv en ik hoop dat we veel plezier gaan hebben. Partnership is al activated dus we hebben alle partner voordelen

Recent Tweets

Over de Schrijver

Avatar

Discussion

Leave A Comment

Spooky1611 Community Discord

Verder discussiëren?