Een nieuwe Setup video online op Spooky1611 met een heel cool product!

Na al die tijd kan je dan eindelijk mijn studiokamer in volle glorie zien! Ik heb namelijk een setup tour gefilmt
Ik probeerde een mix van Humor en Informatie langs alles te gaan in deze setup video 

waarbij ik ook een heel mooi product aankaart
Desk lights, die heel gezond zijn voor je ogen. De BenQ ScreenBar is echt een enorm mooie lamp die de helderheid aanpast aan de omgeving. De lamp is heel veel beter dan een normale bureau lamp en is zelfs mijn daily driver geworden voor livestream verlichting van mij als persoon! Ik vertel je er alles over in deze video:

 

 

Check hier de werkruimte / gamecave in deze video. Hulde aan cameravrouw Larissa!

 

Recent Tweets

Over de Schrijver

Avatar

Discussion

Leave A Comment

Spooky1611 Community Discord

Verder discussiëren?