Ontmoet de LG G8x ThinQ telefoon!

Een leuke mogelijkheid kwam langs door middel van een partnership. Deze LG G8x ThinQ Dual Screen telefoon beschikt over een Qualcomm Snapdragon 855 Octa Core processor en heeft twee schermen! Super handig natuurlijk. Zo gebruik ik al een hele lange tijd drie beeldschermen en technisch gezien wel vier waar op het moment dat ik weer eens achter een laptop moet zitten ik helemaal gek aan het worden ben van het feit dat het maar 1 scherm heeft en je al je tabbladen dus moet alt+tabben!

Asphalt spelen is nog nooit zo makkelijk geweest

Om te zien hoe ik de telefoon slim gebruik check dan deze video afkomstig van het Spooky1611 Youtube kanaal waarin in mijn allereerste PES Mobile wedstrijd speel ooit. Dat heb ik namelijk nooit gedaan omdat ik het haat wanneer je met touchscreen controls volop je vingers voor het scherm hebt zitten 😂 Ik gebruik de telefoon nu zelf dagelijks en het is mijn krachtbron voor een goede workflow. Ik kan maar niet te vaak benadrukken hoe fijn meerdere schermen zijn!

https://youtu.be/27HiPsO8kJg

Ps. Zelfs deze website post is gemaakt via de telefoon!

Recent Tweets

Over de Schrijver

Avatar

Discussion

Leave A Comment

Spooky1611 Community Discord

Verder discussiëren?